HANDLET SEG BLAKK FOR Å VISE SIN KJÆRLIGHET

Idag er den store kjærlighetens dagen ♡

Den dagen alle som har en kjæreste, kone, samboer og lign. Skal feire eller gi en lite oppmerksomhet til den man har  har kjær. ( eller er litt forelsket I .) 

Igår var jeg inne I en gullsmedbutikk. Jeg for min del I et helt annet ærend enn å kjøpe valentinsgave.

Butikken bugnet over av hjerter og ballonger med kjærlighetsærklæringer på. Da jeg var der inne må jeg si jeg fikk meg ein god latter. Samtidig som jeg selvfølgelig begynte å tenke litt. ( som vanlig.) 

Inni butikken var det endel mannfolk. De gikk rundt som noen forvirra hannkatter fra hylle til hylle. Jeg bet meg spesielt merke I  2 av de. De var nok kamerater.

Han ene slet med å finne på noe til kjæresten sin, mens han andre maste om han snart kunne bli ferdig. Jeg forsto fort at denne unge gutten godt kunne kjøpt hele butikken til dama si, men at lommeboken ikkje ville være med på det.

Han var kansje rundt 20 år, og sikkert ikkje stinn av gryn.

 Det han hadde lyst til å kjøpe til sin kjære, hadde han slettes ikkje råd til. Og det han hadde råd til, var han redd kunne virke for simpelt for dama.

De to diskutere høgt og tydelig, så det var helt umulig og ikkje få det med seg.

Han fant tilslutt et hjerte I sølv som han syns var sånn passelig greit. Så sier han til kameraten sin.

” Jeg får jo bare ta det, for jeg må jo ha råd til å spandere middag også I morgen. Og roser I tillegg. Men da er jeg jaggu meg blakk au ! Ja ja. Bare ho blir førnøyd så. “

Han ville denne dagen så inderlig vel. Men pengene strakk ikkje helt til stakkars. Jeg fikk rett og slett litt vondt av den unge gutten der jeg stod.

For et press på de unge idag. Disse helt nye I livet har vokst opp med denne Valentinsdagen, og vet ikkje om noe anna. De tror de må handle seg til raka fant for å gjøre denne dagen perfekt.

Det holder ikkje lenger med en langstilket rose, og lage noe god mat heime. Og sist men ikkje minst en skikkelig god klem.

Jeg  vil ikke gå så lang som å si at jeg er imot denne dagen, men jeg er helt imot å handle seg ussel og arm, slik at den bedre halvdel skal bli lykkelig I noen få timer på Valentinsdagen.

Det er ikkje denne dagen som markerer evig kjærlighet !

Men den lille hverdagslige kjærligheten man viser hverandre hver dag.

Men hvordan er det ikkje – Når hjertet har talt, er det upassende å komme med innvendinger.

Ønsker alle mine lesere en dag full av kjærlighet til de vi er mest gla I ♡

klem fra Susanne ♡ 

4 kommentarer
    1. Fint innlegg og så sant! Jeg synes dette er en suuperfin dag,for å vise kjærlighet i alle former,med det lille ekstra! Selv om jeg liker ,og er flink til (om det er lov å si selv^^;) å både si og vise det i hverdagen også. Trist at noen tror/andre nesten krever,at det betyr å være råflott og bruke alt man har. Blir hverken smykker eller dyr elektronikk i gaver her;) men legger litt ekstra flid i god frokost/middag,pen bordpynt og en liten symbolsk pakke 🙂 det blir fint. En god valentinesdag til deg <3

    2. Det er jo slike ting som er litt ekstra koselig. Det blir litt ødeleggene når man prøver å tilfredsstille noen når man egentlig ikkje har mulighet. Men en fin dag på sin måte sys jeg også. Ønsker deg også en fin kjærlighetsdag.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg