DET GIKK I BOKS DET

For en dag. For ein helt fantastisk dag dette har vært. Møte på skolen med rektor idag gikk over all forventning, og hun var kjempe positiv. Det var et spennende og nytt prosjekt hun gjerne ville være med på.

Samtidig så hadde hun tro på at dette kunne hjelpe. Det vil ta litt tid nå I oppstarten med å få alle brikkene på plass, men det blir iallefall noe av prosjektet mitt. Noen hadde tro på ideen. Og som jeg har sagt at kan vi gjøre noe for en enkelt har vi gjort ganske mye.

Om ikkje lenge vil det gå bloggere mot mobbing rundt I skolegården en dag I uka og lyse opp med sjokkrosa gensere.

På ryggen og magen skal det stå at ingen har lov til å tråkke på andre. Så alle de tankene og energien jeg la ned I prosjektet mitt førte fram.

Nå må jeg bare " ansette " to gode mennesker som vil være med meg og gjøre jobben I praksis.

Jeg drakk en kopp kaffe I det man kan kalle for Vegårshei sentrum idag med en venninne. Som jeg sa til henne da vi satt og pratet om prosjektet mitt. "Jeg har fått sikkert 100 henvendelser fra folk som syns at dette er bra og de har troa på  det. Det setter jeg veldig pris på. Slik støtte og oppbakking trenger man når man skal begynne med noe nytt.

Men det er en ting jeg reagerer på. Ingen har sagt at de kunne tenke seg og delta.

Der kan nok være at det er litt skremmende å si at man vil gjøre en innsats, og kansje ikkje de fleste har tenkt over det trengs mer enn et menneske til dette.

Men jeg skal nok finne noen med godt humør og masse stå på vilje. Det kan dere være helt sikre på. Har jeg kommet hit, så kommer jeg I mål.

Det skal ikkje stå på det.

Jeg er meget godt fornøyd med dagen. Det eneste var at jeg fikk motorstopp når jeg skulle dra fra skolen med bilen min.

Jeg syns jeg hadde kjørt ganske lenge på omtrent full tank. Men da jeg skulle prøve å starte bilen min lyste resevetanklyset mot meg så jeg ble blendet.

Jeg gikk til bensin stasjonen for å få låne en reserve kanne å få fylt på noen liter. Men det var lettere sagt enn gjort. De selger mest pølse på slike plasser nå om dagen. Så ein kanne til utlån fantes ikkje der. Da måtte jeg kjøpe en kanne først. ( Jeg trodde ikkje mine egne ører.)

Men med så mange bensinkanner som jeg har liggende etter Mario, har jeg mer enn nok for min levetid. ( og lenge etter det.)  Jeg så på det som bortkasta penger rett og slett.  Flere hundre for å kjøpe en kanne liksom for å fylle et par liter.

Neida.

Det endte med at jeg fylte jeg på en god gammeldags kanne med Aspen bensin. 

( motorsag bensin.) Da slapp jeg å handle bensin kanne !  Nå er jeg kommet vel heim.

( På motorsag bensin.)  Fjøset er stelt og maten er handlet inn til helgen.

Ønsker alle mine lesere en fin kveld der ute. 

Klem fra Susanne ♡

Klikk inn for å se her : https://tracking.adviralmedia.com/click/386/61849/scandinaviandesigncenter

6 kommentarer

stavangerinmyheart

21.04.2017 kl.18:10

så bra at det gikk bra på møtet. Skulle bodd nærmere så skulle jeg vært med:))) vel - hvis jeg ikke hadde jobbet fullt da... Det er jo sikkert tid det står på. Håper du finner noen til å være med - det tror jeg med din vilje:)) Når jeg leste resten tenkte jeg... kjørte du ikke innom for å fylle tanken opp.. hihi. Ønsker deg en flott fredag.

bestemorbartenderogblogger

21.04.2017 kl.18:24

Veldig gla for slikt et positivt svar ja ??Nei vettu jeg gadd ikkje å legge igjen en krone der med slik en service som var der idag !;) Hehe. Ønsker deg en god helg der borte I vest ? klem fra meg.

Fotokjerringa

21.04.2017 kl.21:09

Så flott initiativ og tiltak. Håper virkelig det får mye fokus og blir bra. Kunne gjerne vært med på noe sånt, men bor litt langt unna dessverre. Godt du kom deg vel hjem og god helg :-)

bestemorbartenderogblogger

22.04.2017 kl.09:14

Jeg er kjempegla for rektors positive holdning til planen. Og at vi faktisk skal klare å få det til ? Håper også at det blir til den hjelpen jeg tror ! God helg til deg også. ?

Øyvind Paulsen

21.04.2017 kl.22:06

Blir gjerne med, men er litt langt fra byen! Mulighet for overnatting?😉

bestemorbartenderogblogger

22.04.2017 kl.09:11

Jaja. Det er det vettu ? Hjertelig velkommen. Klem fra meg .

Skriv en ny kommentar

bestemorbartenderogblogger

bestemorbartenderogblogger

42, Arendal

Jeg er en jente som liker å leve livet. Som samtidig liker å reflektere over hvorfor ting er som de er Jeg liker å ligge litt høgt. Men samtidig ikkje ramle så langt at jeg slår meg. ♡ Livet har lært meg mye... Det er slettes ikkje for pyser ....♡ kontakt meg på mail / bella2015sus1974@Gmail.co,

Kategorier

Arkiv

hits