HELT UTEN FILTER ENKELT OG GREIT

Da har jeg fått vært ute å lufta vettet en tur på skautur med en gjeng herlige damer. Det må til midt oppi alt styret mitt. Skogen gir meg en spesiel god ro.

Jeg er I slags boble. Et slags ingenmannsland føler jeg. Jeg er både trist og lei meg, samtidig som jeg er lykkelig.

Nå har jeg skrevet å skrevet I snart et år. Så skjer dette fatale med sønnen min. Og når alt begynner å bli litt stille, og det virkelige livet kommer på banen igjen. Så tar bloggen min plutselig helt av. Og hele landet leser den.

Jeg vet ikkje om jeg er trist eller gla eller begge deler. Jeg må rett og slett samle tankene mine litt nå.

Det ble mye å fordøye på en gang. 

 Formålet mitt med bloggen har hele tiden vært to ting. Punkt 1. Jeg syns det er godt å skrive. Det har jeg alltid likt.

Punkt 2. Budskapet mitt gjennom hele dette året har vært å få fokus på at uannsett hvordan det tilsynelatende ser ut, så har alle sitt å streve med. Alle har bagasje. At det er faktisk ganske normalt å ha litt trøbbel I livene våre.

At man ikkje er alene om ting.

Jeg har levd et liv. Et liv som slett ikkje har vært etter boka. Noe er jeg skyld I selv, og noe har jeg aldri kunnet velge. Det har gjort noe med meg som menneske.

Store traumer og små vanskeligheter for den sak skyld kan utløse små og store reaksjoner.

Vi lever I et samfunn som er fullt av mennesker som lever med angst og fortvilelse. Som lever et liv som pårørende I nesten uutholdelige situasjoner. Som hver dag må kjempe seg ut av senga. De opplever at livet er så fryktelig tungt. Mennesker som hver dag gruer seg for å gå på jobb eller skole.

Noen opplever det I årevis,  og noen bare I korte perioder. Det er veldig sjeldent at noen bare surfer gjennom livet uten et eneste fall.

Så er det sånn med oss mennesker at det er så godt å snakke med andre I lignende situasjoner. Det er godt å dele erfaringer med det meste et liv har å by på.

Når barna var små, snakket jeg ofte med vennene mine I samme situasjon om amming og såre rumper. Når de ble tenåringer snakket vi om hvordan det var ha viljesterke ungdommer I huset.

Hele tiden gjennom livet så trenger vi noen å identifisere oss med. Noen som har opplevd eller opplever noe av det samme som vi har gjort eller gjør. 

 Det har vært drivkraften min med bloggen hele tiden. At alle har sitt. Og ingenting er så veldig unormalt. Rett og slett en blogg som går både opp og ned. Akkurat som sjøle livet.

En blogg uten filter for hva folk kansje syns er tabu. En blogg om skal enkel å forstå. Skrevet ofte med enkle ord og usminka bildet. Det gir meg en god følelse inni meg.

Det er mange dager som er tunge når jeg begynner å skrive, men så fort jeg er kommer igang, så gjør det noe med meg. Det blir som andre som foreksempel synger eller maler og lignende.  Det blir en god følelse fordi det gir meg noe.

Det å snu noe som er I utgangspunktet kansje var negativt om til noe som på sikt kan bli bra. For meg er sjøle kunsten I det å være lykkelig - at jeg gjør mine gleder enkle. 

Ønsker alle sammen en fin ettermiddag og kveld. 

Klem fra Susanne ♡ 

https://tracking.adviralmedia.com/click/384/61849/mittnavnesmykke

5 kommentarer

Elisabeth

20.03.2017 kl.17:39

Var fint å lese innlegget ditt her. Er selv i en boble der jeg ikke vet helt hva livet vil med meg, og har vært det noen år nå. Mange tunge dager, og mye giddalaushet, føles det som. Takk for at du deler dine tanker :)

bestemorbartenderogblogger

20.03.2017 kl.17:42

Det kan fort bli sånn. Desverre . Noe er man skyld I sjøl, og noe kan man ingenting for. Men det kan hjelpe å føle at man er flere der ute. Det finnes alltids noe positivt I noe negativt og omvendt. Sender deg en god klem ?

Fotokjerringa

20.03.2017 kl.18:09

Her var det mange kloke ord og tanker. Gratulerer med flotte lesertall :-)

L. Ravn

22.03.2017 kl.05:30

Gratulerer med alle leserne dine flotte du <3 Du skriver bra :-) Ønsker deg lykke til videre med bloggen din :-)

bestemorbartenderogblogger

22.03.2017 kl.13:36

Tusen takk. Kjempekoselig med gode tilbakemeldinger ? Og at du tok deg tid til å lese . Ønsker deg en fin dag.

Skriv en ny kommentar

bestemorbartenderogblogger

bestemorbartenderogblogger

42, Arendal

Jeg er en jente som liker å leve livet. Som samtidig liker å reflektere over hvorfor ting er som de er Jeg liker å ligge litt høgt. Men samtidig ikkje ramle så langt at jeg slår meg. ♡ Livet har lært meg mye... Det er slettes ikkje for pyser ....♡ kontakt meg på mail / bella2015sus1974@Gmail.co,

Kategorier

Arkiv

hits