ALT HAR BLITT SÅ STILLE

God morgen alle sammen. En ny dag står rein og ubrukt. Vi skal til Kristiansand. Jeg gleder meg til det.

Jeg har fått både sove og spist godt de siste par dagene. Alt hjelper når Daniel er her. Det er absolutt tyngst når jeg er helt alene. Men det er jeg ikkje idag ♡ 

Jeg sitter å ser meg rundt I stua. Alle bildene av gutten min er borte. Alle de små tingene fra han var liten også. Jeg har bytta plassen hans ut med Isabell. 

Der som dåpsramme og bildet hans hang, henger nå bilde av den lille jenta hans. Der som skoa dem sine står, er hennes sko nå.

Jeg er sikkert rar. Det er sikkert ikkje normalt. Jeg er ikkje normal heller. Men jeg klarer ikkje å ha bildene oppe. Det gjør alt for vondt.

Det er ikkje sikkert det blir sånn for alltid, men sånn er det nå. Det er nok min måte å takle sorgen på. 

Jeg har enda ikkje greid å reise til grava hans. Jeg syns korset med navnet hans på er,så fryktelig ekkelt. Daniel spurte meg I går, om vi ikkje snart kan ned å sette på et lys. Jeg sa at vi får ta det etterhvert.

 Han roet seg med det.

Jeg holder ikkje ut, tenke på at han ligger der under jorda. Min levende gode varme gutt. Han som jeg måtte klø på ryggen til ha sovnet. Som lå på sofaen for bare noen veker siden og lo og koset seg.

At den samme gutten nå ligger på en kirkegård er for meg en helt umulig tanke. 

Jeg har begravd mange I mitt liv. Alt fra venner, til min kjære mor og far. Det har gjort fryktelig vondt. Men at min sprell levende unge er der, det er for tungt og vondt og takle enda.

Jeg driver å måtte vende meg til at bilder og videoer stadig dukker opp når jeg blar gjennom Facebook.  Det må jeg tåle. Men enda så skroller jeg kjapt over. Det svir så veldig å se han I levende live. Når jeg vet han ikkje er det lenger.

Men det er for tiden sånn livet er. Det skal jo ikkje være sånn for alltid. Håper jeg ♡

Samtidig så må jeg ta meg selv I litt "sjølpining " vil jeg kalle det. Jeg ser stadig på et program for tiden som handler om folk som har satt I fengslet. Som har fått et nytt liv etterpå. Som har stablet et meningsfylt liv på beina når de slapp ut.

Så blir jeg så gla på de sine vegne. Og etterpå så griner jeg litt for at det ikkje gikk sånn for gutten min. Det var jo planen.

 Den aller siste planen vi la.

At ting ville ordne seg når han kom inn nå. Han ville ta imot hjelpen han kunne få der inne, slik at han fikk en ny start når han kom ut. Jeg får aldri svar på hvordan det ville ha gått. Jeg må ikkje plage meg selv med tankene heller.

Men jeg husker tankene hans på hvordan ting skulle bli. Han ville så gjerne få et godt liv. Det er en god tanke at du tenkte sånn før du ble satt inn. Bare så inderlig trist at livet ditt ble så grusomt på innsiden av murene. 

Jeg savner han hver dag. Alt har vært så veldig stille. Jeg har så mye ekstra tid.  Jeg er ikkje ute å kjører natt og dag lenger. Jeg lever et nesten normalt liv igjen.

Men prisen å betale for det er høg. Jeg må savne han for resten av mitt liv.

Noen ganger tenker jeg at jeg heller ville hatt det sånn det var på slutten. Men det blir en ego tanke. Han hadde det ikkje godt. Det var ikkje et verdig liv. 

Tårer er hjelpere når tap tipper livet ut av balanse.

Tårer er hjelpere. De balanserer livsnerven.

Tårer forløser og helbreder.

Tiden går.

Livet blir aldri som det var. Men det er forsatt liv. Et liv jeg setter pris på at er her på en helt ny måte.

Hver morgen når jeg våkner leser jeg de samme ordene. Jeg har hengt de opp rett over senga, slik at det er det første jeg ser når jeg åpner øynene mine. 

Der står det " IDAG SKAL JEG NYTE DE VAKRE TINGENE I LIVET MITT." 

Når jeg hører pusten til Daniel I senga si. Når jeg stryker han over ryggen, og kjenner at han er god og varm. Da får jeg en innvendig ro og glede inni meg.

Jeg er tross alt heldig midt I sorgen. Jeg har en god gutt som smiler bredt til meg hver dag han våkner.


 

Må alle der ute ha en fantastisk dag. Vær gla for det dere har.

Nyt denne fine lørdagen. 

God klem fra Susanne ♡ 

 

 

6 kommentarer

Victoria Larsen

18.03.2017 kl.10:23

Jeg ønsker deg en fin lørdag :-)

bestemorbartenderogblogger

18.03.2017 kl.10:30

Det skal mi prøve på så godt mi kan ?? Mi er på vei te badeland ! Så det skal bli godt ? Ha en fin dag du også ?klem fra meg ?
hei takk for du blogger :) ein fin blogg eg har nett begynt og strever litt med og få te sia mi,men håper du tiiter innom

bestemorbartenderogblogger

18.03.2017 kl.21:42

Det vil,jeg gjerne gjøre Anne. ??Ha en fin kveld. Klem fra meg.

Artliner

19.03.2017 kl.10:43

Ønsker deg og fine Daniel så god søndag som mulig midt i alt det vonde .Varm klem <3

bestemorbartenderogblogger

19.03.2017 kl.11:01

Tusen takk for det ? Vi gjør så godt vi kan vær dag . Klem te du ?

Skriv en ny kommentar

bestemorbartenderogblogger

bestemorbartenderogblogger

42, Arendal

Jeg er en jente som liker å leve livet. Som samtidig liker å reflektere over hvorfor ting er som de er Jeg liker å ligge litt høgt. Men samtidig ikkje ramle så langt at jeg slår meg. ♡ Livet har lært meg mye... Det er slettes ikkje for pyser ....♡ kontakt meg på mail / bella2015sus1974@Gmail.co,

Kategorier

Arkiv

hits