" MI FORTJENER Å KOSE OSS LITT EKSTRA OM DAGEN MAMMA "

Fredags kveld i stua heime på heia. Norske talenter suser og går på tv. Vi har drasset dyner og puter inn I stua for å kose oss litt ekstra. Ser omtrent ut som om vi er på hyttetur.

Jeg og Daniel har vært å handlet inn litt  mat og godis til helgen.

 Da jeg kommer ut I bilen har han en pose I handa si. Han gir den til meg å sier " Takk for at vi kunne reise til badeland I morgen. Jeg ble kjempe gla. "  Jeg svarer at jeg gleder meg jeg også. Det blir godt med litt varmt vann på kroppen.

Jeg pakker opp gaven han har kjøpt.

 Hjertet mitt smelter ♡ Han har klart å kjøpe en bukett med roser til meg uten at jeg har skjønt det. Han legger til at han valgte den fineste fargen de hadde.

Jeg blir så utrolig rørt av den gutten. Ikkje alle gutter på tolv år tenker sånn. Han hadde handla inn masse stasj for å lage en dessert til kvelden.

( kjøkkenet kan jeg vaske I morgen tidlig.) Når han kommer å serverer meg blir hele kvelden komplett 😊 

Jeg er veldig takknemlig for å ha en så god gutt. 

Mens vi spiser desserten Daniel har lagtet, sier han fra saccosekken som er overfylt med dyner. "Mi fortjener litt ekstra kos om dagen mamma ♡ Syns ikkje du ?  Jo det syns jeg asolutt svarer jeg  ♡

Nå er det natta her. I morgen skal vi til Aquarama I Kristiansand.  Daniel skal ha med en kompis, og mor skal nyte varme basseng og boble bad. Jeg gleder meg. 

Natta alle sammen. Min fredag har vært veldig koselig.

Håper din har vært det samme ♡

klem fra Susanne.  
 

2 kommentarer

Victoria Larsen

17.03.2017 kl.23:26

Så koselig! :)

bestemorbartenderogblogger

17.03.2017 kl.23:29

Ja mi to kan kose oss skikkelig. Det er godt I disse dager. Vi trenger noen slike dager ??

Skriv en ny kommentar

bestemorbartenderogblogger

bestemorbartenderogblogger

42, Arendal

Jeg er en jente som liker å leve livet. Som samtidig liker å reflektere over hvorfor ting er som de er Jeg liker å ligge litt høgt. Men samtidig ikkje ramle så langt at jeg slår meg. ♡ Livet har lært meg mye... Det er slettes ikkje for pyser ....♡ kontakt meg på mail / bella2015sus1974@Gmail.co,

Kategorier

Arkiv

hits