ET LITT ANNERLEDES INNLEGG OM HÅP. HELDIGVIS !

 En heilt  ny dag står ubrukt foran meg. Ja foran oss alle sammen.

Det ser ut som solen skal skinne idag. Det ser ut til å bli en fin dag. Iallefall værmessig. Det gjør noe med meg når sola skinner.

Jeg har fått sove I hele natt. Kan ikkje huske sist faktisk.

 Igår var jeg ute og la litt ny jord I pottene på utsiden. Klar til å plante noen blomster til påske. Jeg var plutselig blitt opptatt av å ha det litt fint på utsiden nå som snøen begynner å forsvinne. Det må se litt fint ut til lamminga er igang.



 

For noen veker siden så trodde jeg at jeg aldri skulle ønske meg en ny vår. At jeg aldri ville bli gla for å se sola skinne igjen. At jeg aldri igjen skulle gidde å plante en blomst på nytt. Det virket så ubetydelig da.

Plante noe som skulle spire å gro liksom. Nytt liv ? Aldri I livet tenkte jeg.



 

Men så går vekene. Så kommer disse små streifer fram av håp og vilje til å se et liv etterpå. Det er ikkje mye. Det er ikkje veldig ofte, Men jeg klamrer meg fast til det når jeg merker de kommer. Klamrer meg fast til livet her på jorda.



 

Livet er en kamp fra tilblivelse mellom lys og mørke. Mellom glede og fortvilelse. Ikkje bare for meg. Sånn er det for alle.

Men så klynger vi oss fast til håpet der vi daglig slåss. Håpet er sjøle drivkraften bak våre bestrebelser helt fra morgenen til kvelden.



 

Håper er en lykke som er skjenket oss som et edelt smykke. Å holde håpet levende er like viktig som at våren er livgivende.

Greier vårt mismot å utslette tanken på at alt håp var ute ? Skulle vi lide nederlag. Så la oss håpe på en bedre morgen dag.  

Så lenge vi er her på jorda så er det håp. Noe av det viktigste vi har oss.



 

Tell gjennom I løp av en dag hvor mange ganger du sier til deg selv. "Jeg håper det." Det er ikkje få når man begynner å telle.

Det å håpe at livet skal gå bedre etterhvert. Håpe at jeg får de svarene jeg ønsker. Håpe at det blir en fin sommer. Håpe at venninna mi blir frisk av kreften. Det finnes en ting som ikkje et eneste menneske kan ta fra oss.

Nemlig håpet. Det får ingen gjort noe med ♡

Nå skal jeg snart inn å våkne Daniel. Jeg håper han har sovet godt inatt.



 

Nå skal jeg snart på jobb noen timer. Jeg håper jeg får en god dag på jobb.



 

Jeg håper at alle dere der ute. Mine kjære trofaste lesere. Alle mine venner. Alle som bare sveiper innom bloggen akkurat idag.

Jeg håper at akkurat du får en fin dag. For å håpe gir grunnlag for liv. Det gir grunnlag for glede og optimisme.

 Ha en fin Fredag alle sammen.



 

God klem fra Susanne ♡ 

2 kommentarer

17.03.2017 kl.09:07

Ha en god dag Susanne💕

Birgitte

Victoria Larsen

17.03.2017 kl.16:36

Jeg ønsker deg en flott fredag :-)

Skriv en ny kommentar

bestemorbartenderogblogger

bestemorbartenderogblogger

42, Arendal

Jeg er en jente som liker å leve livet. Som samtidig liker å reflektere over hvorfor ting er som de er Jeg liker å ligge litt høgt. Men samtidig ikkje ramle så langt at jeg slår meg. ♡ Livet har lært meg mye... Det er slettes ikkje for pyser ....♡ kontakt meg på mail / bella2015sus1974@Gmail.co,

Kategorier

Arkiv

hits