DET BLIR FAKTISK LITT VITTIG AV OG TIL !

Det er litt mye styr med meg om dagen. Farter rundt som en gammel fante kjerring fra den ene plassen til den andre.

Etter en helg med mye latter og glede på tross av alt ♡

Men når jeg står på parkeringsplassen kl 8 om morran med en gammel dukkevogn full av dukker som er godt pakket inn. De har pledd og gode greier.Jeg ser naboen tenker at " Jeg burde vel hilse. " Først da ser jeg galskapen og humoren I det hele.

Jeg hadde ikkje akkurat et lite lass med stasj med meg på veien der jeg kom trillende med dukkevogn og sekk på ryggen.

Det er et lite stykke å gå til bilen kan du si. Så jeg skjønner at folk kansje stussa litt der jeg kom trillene I sid kåpe langs veien med dukkene på tur.

Saken var ganske enkelt at jeg skulle ha med den gamle dukkevogna hjem til barnebarnet mitt.Ikkje nok med det, men tror du ikkje Besse hadde klart å legge to gullerøtter oppi, så jeg skulle få I meg litt vitaminer til frokost.

Det var sikkert et syn for guder.

Jeg måtte le godt for meg selv da jeg hadde fått pakket alt inn I bilen.

Hva måtte folk tro om meg. Kansje de tenkte at nå : " Nå har garantert det rablet helt for Susanne." Det så iallefall sånn ut .Det har ikkje rablet heilt enda kan jeg forsikre dere om. Det hender bare at jeg gjør ting først, så tenker jeg etterpå.

Det er en av mine største svakheter, eller kansje også en styrke innimellom.  Jeg fikk meg iallefall en god latter. Og flere med meg.

Hverdags gløtt fra Susanne sitt liv ♡ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bestemorbartenderogblogger

bestemorbartenderogblogger

42, Arendal

Jeg er en jente som liker å leve livet. Som samtidig liker å reflektere over hvorfor ting er som de er Jeg liker å ligge litt høgt. Men samtidig ikkje ramle så langt at jeg slår meg. ♡ Livet har lært meg mye... Det er slettes ikkje for pyser ....♡ kontakt meg på mail / bella2015sus1974@Gmail.co,

Kategorier

Arkiv

hits