EN SØNDAGSTUR

En vandring I mitt barndomsparadis. Den gangen det meste var sorgløs og man trodde sommeren varte evig. Det gamle treet på holmen som stod I full blomst hver 17 mai. Da visste jeg at våren var kommet, og livet på sjøen var snart igang.De gamle vinduene som var så fine. Jeg kan huske at jeg nesten var litt misunnelig på de.

Nå er de rustne og falleferdige. Men utsikten ut mot havet er helt lik.

Det gamle ankerfeste er også rustet. Det har holdt mangt en skute til kai gjennom tiden. Nå er står det der bare som et minne om alt det som var engang. 
 Den gamle døra som en gang var nymalt og hvit. Den som jeg løp inn gjennom for å få en nystekt vaffel.

En flint stein ligger på plenen. Den ser ut som et hjerte. De samme stenene som jeg dengang trodde var store skatter på jord.

Jeg trodde de var verdifulle og engang ville gjøre meg rik.Den stemningen som jeg føler har en trolldom over seg. Som jeg bare kan oppleve her hjemme I min bardomsdal.

Jeg ser opp mot himmelen. Kan du se meg tro ? Sist jeg var her var du og jeg sammen på tokt.  Vi lette etter gamle skatter sånn som bare du og jeg kunne.Jeg går alene idag. På en ny ferd. En oppdagelsesferd slik at sårene I sjela ikkje skal svi så mye.

Fylle opp sansene mine med nye inntrykk.

Krokkusen har trengt seg gjennom snøen. Den forteller meg at det er nytt liv på gang. At det kommer en ny vår. At snart er det fullt av båter I sundet igjen.

 Forbi det gamle treet som jeg alltid måtte ta på da vi var på vei fra butikken. Jeg kan aldri huske vi hadde dårlig tid. 

En stille vandring der som minnene sitter dypest. Et sted der det var ro og harmoni. Et sted der tryggheten rådet. En søndagstur I mitt barndomsparadis. Mange er borte nå. Men jeg er her enda. På de samme stedene hvor jeg lekte som barn, og trodde at sommeren aldri ville slutte.

Susanne 2017
 

Én kommentar

Simona

12.03.2017 kl.19:49

Herlige bilder! Veldig fint

Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, håper du vil legge igjen et spørsmål :) om noe du lurer på.

Skriv en ny kommentar

bestemorbartenderogblogger

bestemorbartenderogblogger

42, Arendal

Jeg er en jente som liker å leve livet. Som samtidig liker å reflektere over hvorfor ting er som de er Jeg liker å ligge litt høgt. Men samtidig ikkje ramle så langt at jeg slår meg. ♡ Livet har lært meg mye... Det er slettes ikkje for pyser ....♡ kontakt meg på mail / bella2015sus1974@Gmail.co,

Kategorier

Arkiv

hits