DE KUNNE TATT MEG PÅ ALVOR DA JEG RINGTE !!!

Enda en natt forbi. Enda en natt på senga I stua.

Jeg hadde vasket og stelt soverommet igår med tanke på at det kunne være litt innbydende og fint. For så å prøve å gå å legge seg I senga mi. Jeg prøvde iallefall.

Men måtte tuste meg inn med dyna på slep I tolvtiden. Det har blitt så trygt og godt å sove med tv på. Lyd I huset.

Daniel har akkurat reist til pappaen sin og helge besøket reist heim til sitt. Vi er en familie som er kjempeflike vil jeg si til å være mye sammen. Bruke helgene på en god måte. Det føles ekstra tomt når da alle går vær til sitt.

Jeg vet jeg er ikkje alene om å slite på nettene. Vi gjør det alle sammen. Snakker mye sammen på telefonen og sier godnatt opp til flere ganger. Spesielt jeg og Besse og Siv Anita. Min svigerdatter. Det trøster litt ♡

Natta er så stille . Så tom. Alle lyder blir så forsterket. Det er når det blir helt stille at tankene gjør mest vondt. Det er nesten så jeg kan se små glimt i gutten min I rommet. Men jeg vet jo at det er hode som "leiker" med meg.

Et ønske så sterkt om å se han igjen at det nesten blir virkelighet.  Kansje jeg er I ferd med å bli gal ?

Mange vil kansje svare meg at jeg ikkje kan bli noe jeg er, men jeg mener skikkelig gal. Har det begynt å bikke over skikkelig for meg kansje ? Ikkje vet jeg.

 Men det spiller ingen rolle heller. Det er lite som spiller en rolle om dagen så lenge det handler om meg.

På natten skal alle hvile.  Samle krefter til en ny dag. Natta er jo til for å lade batteriene våre. Når jeg ikkje får det til, hva skjer da til slutt tro?  Det gjenstår å se.

Jeg skal til legen en tur tenkte jeg. Får snakke litt med han. Han foreslo at jeg kansje trengte noe å sove på like etter Mario døde. Men trassig som jeg er, så ville jeg jo ikkje det. Skal liksom klare meg uannsett hva det måtte være.

Jeg må nok krype til korset snart. Jeg må nok innse at jeg er inni en fase av livet som jeg må ha litt eksta hjelp. Alle der ute ønsker det beste for meg virker det som. Noen foreslår grupper å gå I etter selvmord. Noen foreslår å reise bort for en stund på et opphold et sted.

Men du vett. Trassige meg vil helst klare dette sjøl.

Det er ikkje alt vi mennesker kan klare sjøl. Det hender vi må ha litt ekstra drahjelp. Jeg tror kansje jeg er kommet dit nå.

Det hender ofte at sinte tanker presser seg på. " Hvorfor skjønte de ikkje I fengselet hvor syk han var ?"

Det gjør meg så forbanna. Spesielt når jeg ringte 3 ganger og meldte min bekymring. Man skal ikkje kimse av en mors magefølelse. De kunne tatt meg på alvor. De kunne tatt seg tid til å høre på min bekymring for gutten min.

Jeg kan ikkje gråte over spilt melk heter det så fint.

Men jeg kan gråte å skrike å hyle for at gutten min er død og de ikkje ville høre på hva jeg hadde å si.

" Vi har gjort alt etter boka sa de. " Boka du liksom.

De folka der oppe I fengselet er jeg ikkje ferdig med. Det har såvidt begynt ! Det kan dere være sikre på.

Gutten min måtte bøte med livet der oppe. Jeg skal vite hvorfor ! 

Nå er Mario en kald grav og gå til. Et navn som de fleste husker om han som døde på cella. Han var gutten min. For meg var han hele mitt liv.

Det er ikkje de der I Arendal kretsfengsel som må tørke tårene til en gutt på 12 år som har mistet broren sin. Det er ikkje de som får merke at en liten jente på snart 2 år skal leve hele sitt liv uten en pappa.

Det er oss. Vi som var glad I denne gutten. For de var det et nr I rekka, for oss var han alt. De skal aldri glemme navnet mitt der oppe ! Det skal jeg love dere.

Kaffen er fortært. Idag må jeg være praktisk. Få ordnet de siste papirene I banken. Jeg må prøve å være praktisk oppi all elendigheten. 

Været ute er like delt som hode mitt. På den ene siden av huset snør det, på den andre begynner sola å skinne.

For en rar dag. Men det er jo en dag iallefall. Ingen kan kjenne savnet mitt. Jeg må sørge på min måte så jeg kan finne min vei gjennom sorgens landskap.

Ha en fin Tirsdag alle mine trofaste lesere.

Det betyr mye mer enn dere aner at dere følger meg og engasjerer dere hver og en på deres måte . Det vil jeg dere skal vite.

Klem fra Susanne ♡

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bestemorbartenderogblogger

bestemorbartenderogblogger

42, Arendal

Jeg er en jente som liker å leve livet. Som samtidig liker å reflektere over hvorfor ting er som de er Jeg liker å ligge litt høgt. Men samtidig ikkje ramle så langt at jeg slår meg. ♡ Livet har lært meg mye... Det er slettes ikkje for pyser ....♡ kontakt meg på mail / bella2015sus1974@Gmail.co,

Kategorier

Arkiv

hits