STORM BÅDE INNE OG UTE

Hele huset er fullt av unger og folk. Det er skikkelig snøstorm på utsiden. Hele nabolaget har vært ute og balet og leika I snøen.

Stua full av barn med røde fine roser I kinnene sine. Det var på tide med en liten pause foran peisen. 

Over peisen henger dresser og luer. Noen bygger togbane og noen ser på tv. Isabell flyger rundt å prøver sko, og noen står på kjøkkenet og baker muffens. 

 Hele huset lever. Jeg sitter fra min faste plass I stua å tar inn alle inntrykkene.

  Det blir en egen lukt I huset når det er slikt vær. Lukten av bløte votter som blander seg med duften av bakverk på kjøkkenet mens vinden uler rundt husveggene. 

Folk kan si hva de vil for meg, men det er koselig med slikt vær også. Ja når det endelig har nådd inn hos alle at bilen min ikkje skal ut å kjøre idag. 

Det er faktisk ikkje nødvendig og ut å kjøre når man ikkje må. Så lenge veiene her oppe ser mer ut som skiløyper enn bilveier.


 

Det er litt deilig og bare si at idag alle sammen. Idag er det snø storm. Så idag skal vi ingenting. Glade halvblaute barn har en egen sjarm.

Jeg nyter et lite øyeblikk av hverdags lykke I mitt lille kaos hus.

Det er en god følelse.  Klem fra Susanne på heia ♡

  

2 kommentarer

Betsj.blogg.no

05.03.2017 kl.16:59

Koselig =)

bestemorbartenderogblogger

05.03.2017 kl.19:51

Ja faktisk. En ganske så koselig dag I alt kaoset ?

Skriv en ny kommentar

bestemorbartenderogblogger

bestemorbartenderogblogger

42, Arendal

Jeg er en jente som liker å leve livet. Som samtidig liker å reflektere over hvorfor ting er som de er Jeg liker å ligge litt høgt. Men samtidig ikkje ramle så langt at jeg slår meg. ♡ Livet har lært meg mye... Det er slettes ikkje for pyser ....♡ kontakt meg på mail / bella2015sus1974@Gmail.co,

Kategorier

Arkiv

hits