MEDMENNESKELIGHET PÅ EKTE ♡

Idag har jeg hatt en kjempefin dag. Vi har vært I selskap på menigheten.

Vår kjære pastor feiret sine 60 år idag for et fullsatt hus. Det var så koselig og så mange gilde mennesker der. Maten var helt uvanlig god. Det er mange veker siden mat har smakt igrunn. Det var underholdning, rørende taler og en behagelig og god stemning.

Sist jeg var på huset var I minnestunden til Mario. Det var fullsatt sal da også. Men alt var sorgfullt og trist.

Det og komme dit igjen idag var så god følelse sjøl om jeg hadde gruet meg veldig. Idag var det pyntet til fest.

Jeg klarte og både le og smile. Det ble feiret og sunget i en skjønn forening. 

Alle menneskene var glade idag. Alle ville være med å hedre pastoren I menigheten. For meg er den mannen virkelig verdt å hedre. Han har komfirmert guttene mine. Han har vært et medmenneske når det virkelig har stått hardt på I livet. Han tar seg alltid tid. For et menneske.

Det er sånn en menighet skal virke. Det er det som er en ekte menighet for meg.

Nå skal jeg fortelle dere en fin og rørende historie : 

Etter begravelsen skulle jeg bort å betale regningen på alle blomstene. Som alle vet så er kranser og blomster til en begravelse en kostbar affære. Men da jeg kom inn på blomsterbutikken sa de at jeg ikkje skyldte noenting.

Jeg skjønte ikkje helt. Sannheten var at HELE regningen hadde Guds menighet betalt. De ville gjerne hjelpe I en vanskelig situasjon.

 Jeg ble måløs. Jeg ble rørt til tårer. Jeg er ydmyk og gla for at slike mennesker finnes enda. Tenk at de var så snille. De hjalp meg når jeg var på mitt svakeste.

Det kaller jeg menighetsarbeid. Så og få være med å feire verdens fineste pastor var en stor glede for meg og den lille familien min.

En kjempefin kveld rett og slett. 

Sove godt i natt alle sammen ♡ 

Klem fra Susanne. 

 

2 kommentarer

04.03.2017 kl.23:51

Så fantastisk å oppleve slik ekte medmenneskelighet! Så godt at det ble en fin dag. Tenker ofte på deg ❤

bestemorbartenderogblogger

05.03.2017 kl.19:47

Det er en god følelse midt oppi alt ? Jeg ble så gla, og det var så lite forventet. Godt å vite at noen tenker på meg. Det hjelper på en rar måte ?

Skriv en ny kommentar

bestemorbartenderogblogger

bestemorbartenderogblogger

42, Arendal

Jeg er en jente som liker å leve livet. Som samtidig liker å reflektere over hvorfor ting er som de er Jeg liker å ligge litt høgt. Men samtidig ikkje ramle så langt at jeg slår meg. ♡ Livet har lært meg mye... Det er slettes ikkje for pyser ....♡ kontakt meg på mail / bella2015sus1974@Gmail.co,

Kategorier

Arkiv

hits